Alegeti Limba:
Comenzi
telefonice
0745428911
phone

Dorim sa devenim partenerii dumneavoastra de incredere!

Într-o lume în continuă mişcare, ne adaptăm rapid unui mediu supus schimbărilor şi astfel putem oferi soluţii puţin costisitoare clienţilor noştri. Punem accent pe o comunicare strânsă cu clienţii în orice moment şi suntem capabili să ne modificăm serviciile în funcţie de cerinţe. Liniile noastre de grupaj international pleaca in fiecare saptamana pe ruta Italia – Romania, Germania – Romania.


Începând cu data din ianuarie 2018, Best Cargo s-a alaturat grupului C.A.S.H. S.R.L..

Parcul auto

politica de mediu transport

Societatea detine autoutilitare de 3,5 T echipate logistic , corespunzatoare tehnic conform legislatiei in vigoare capabile sa transporte RAPID si in cele mai SIGURE conditii marfa clientilor nostri.

Politica de mediu

politica de mediu transport
  • Separarea deşeurilor
  • Optimizarea rutei de transport astfel încât să reducem consumul de combustibil şi implicit emisiile de CO2
  • Reciclare

Siguranta

politica de mediu transport

Întotdeauna manevrăm marfa dumneavoastră cu deosebită grijă, si suntem conştienţi de riscurile care pot apărea în timpul transportului. Toate autoutilitarele detin asigurare Casco si asigurare CMR Serviciile de transport sunt executate de soferi profesionisti angajati pe baza de contract.

Tarife

Tanara si dinamica, profesionista si motivata, echipa noastra este pregatita sa vina in intampinarea nevoilor tuturor clientilor. In timp am acumulat o experienta bogata care ne permite sa va oferim, la preturi competitive, servicii de transport in conditii sigure si avantajoase, la un standard ridicat de professionalism.

Pentru mai multe detalii despre tarile / rutele pentru care putem oferi serviciul de grupaj, ne puteti adresa intrebarile Dvs. la adresa de e-mail: office@bestcargo.ro

De Evitat

Contractarea unor transportatori care nu sunt inscrisi pe bursa de transport – pentru evitarea celor cu incidente de transport.
Contractarea unor transportatori care nu detin asigurare CMR.

Contractarea unor transportatori care presteaza servicii de transport cu angajati fara pregatire de specialiate sau fara contract de munca. Incredintarea marfii unor transporatori fara documente ( comanda de transport ,aviz de insotire, CMR,)

Asiguram transport rapid, in siguranta si la tarife decente pentru :

  • - trafic national si international de marfuri.
  • - mutari - mobila, obiecte casnice, industriale etc

Preluam marfa in Sibiu atunci cand :

  • - sunteti in tranzit si nu aveti timp pentru descarcari multiple
  • - clientul si-a terminat programul de functionare si nu aveti unde sa descarcati marfa.
  • - vreti sa evitati sa tineti masina blocata pentru a doua zi la descarcare.

Expeditii Internationale

  • Oferim servicii de intermedieri transporturi rutiere pe rute internationale
  • INTERMEDIEM TRANSPORT INTERNATIONAL ALL – INCLUSIVE ( DOOR-TO-DOOR ) / PARTIAL ATAT MARITIM CAT SI AERIAN PENTRU : U.S.A., CANADA, AUSTRALIA, NOUA ZEELANDA

Clientii nostri:

alte firme care beneficiaza de serviciile Best Cargo